jueves, 13 de mayo de 2010

ESCOLA BMX TERRASSA... Cursos de Primavera i estiu 2010















CLUB BMX TERRASSA

ESCOLA DE BMX DE PRIMAVERA 2010: Del 18 de maig al 17 de juny tots els dimarts, dijous i dissabtes.
Dimarts i dijous de 18:30h A 19:30h Nivell Iniciació
Dimarts i Dijous de 19:30h a 20:30h Nivell Perfeccionament
Dimarts i Dijous de 20:30h a 21:30h Nivell Alt Rendiment
Dissabte de 11h a 13h Entrenament Conjunt tots els nivells Escola BMX Terrassa
PREU CURS PRIMAVERA: 25€ Per a apuntar-se als cursos de Primavera de l’Escola de BMX del Club BMX Terrassa és imprescindible ser soci del club. La quota de soci 2010 de l’entitat és de 60€ anuals.


ESCOLA DE BMX D’ESTIU 2010: Del 28 de juny al 24 de juliol tots els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9:00h a 13:00h.
Entrenament Conjunt tots els nivells Escola d’estiu BMX Terrassa. PREU CURS ESTIU: 90€


OBJECTIUS i CONTINGUTS DEL CURS: El curs de ciclisme proposat pel Club BMX Les Terrassa pretén aprofundir en l’aprenentatge de diferents habilitats del ciclisme fonamentant-se amb el BMX mitjançant jocs i activitats específiques. En les activitats del curs:
- Practicarem diferents activitats d’aprenentatge del BMX adequades a l’edat i nivell de cada participant.
- Aprendrem nocions bàsiques de mecànica per a tenir la nostra bicicleta sempre a punt.
- Tindrem en compte l’escalfament i la preparació física per a gaudir el màxim de l’esport.
- Fomentarem els hàbits saludables, el companyerisme i el treball en grup.

CONDICIONS: És necessari portar bicicleta (preferentment de BMX), casc, pantaló i samarreta de màniga llarga i guants. També es totalment recomanable lús de Proteccions (Colzeres, genolleres, peto...). En cas de no disposar d’algun d’aquests elements cal comunicar-ho amb anterioritat i el club s’encarregarà de llogar el material necessari (el cost anirà a càrrec del participant). La resta de material del curs serà subministrat pel mateix club. En cas de pluja hi ha previstes sessions teòriques i de mecànica en la sala interior del circuit. Es imprescindible que els incrits disposin de la assegurança personal que els cubreixi els possibles accidents que puguin ocasionar o patir durant la seva pràctica de BMX a les instalacions del Club. En cas de no disposar d’assegurança el Club BMX Terrassa s’ofereix per tramitar la corresponent llicència federativa personal per a cada practicant.

ENTRENADORS: Tots els entrenadors de l’Escola de BMX del Club BMX Terrassa tenen una llarga experiencia com a corredors de la disciplina, tenen el títol d’Entrenadors de BMX i experiència en l’entrenament i la conducció de grups:
Aitor Martín Entrenador.
Jose Manuel Muñoz: Entrenador.
Manel Ibars: Coordinador i Entrenador.
INSTALACIONS: El curs de Ciclisme es desenvolupa íntegrament al circuit permanent de BMX del barri de Les Arenes de Terrassa. És un recinte vallat i tancat al trànsit amb focus de gran potència per quan es faci fosc i serveis de lavabos, sala interior, farmaciola i telèfon, sempre vigilat durant els horaris d’obertura. Pista de BMX-race de recent remodelació, Centre d'Alt rendimemnt de BMX de Catalunya. Els alumnes de l'Escola de BMX del Club BMX Terrassa tenen un ús compatible però preferent davant la resta d'usuaris de les instalacions durant aquest horari d'obertura del circuit.

Per a més Informació de la escola BMX Terrassa podeu adreçar-vos a Manel Ibars 654 28 59 33 o manelibars@hotmail.com


http://www.bmxterrassa.cat/


HORARI D’OBERTURA DEL CIRCUIT:

Dimarts, Dijous de 18:00h a 22:00h i Dissabte de 10:30h a 13:30h

Preu Entrada:
No Socis 3€ dia.
Socis 60€ any (vàlid per al període de 1 de gener a 31 de desembre).

No hay comentarios:

Publicar un comentario